Stockholm - Medborgarplatsen

Stockholm

Taco Bar på Medborgarplatsen ligger i Söderhallarna på nedre plan. Detta är under saluhallen och inte långt från Filmstaden. Du tar enklast rulltrappan ned till restaurangen från Saluhallen.

Här kan du njuta av en god måltid inför ditt biobesök eller varför inte ta en AW med kollegorna? Vi serverar allt från vår klassiska Nacho De Luxe, Soft Tacos med flera olika fyllningar till Quesadillas och Enchiladas för att bara nämna några favoriter. Vi har ett brett sortiment av öl/vin och serverar er gärna en Classic Margarita, eller varför inte våga prova en av våra Frozen Margaritas? Dessa finns självklart som alkoholfria alternativ.

Taco Bar Medborgarplatsen erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-714 00 81.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Adress & Kontakt

  • Stockholm - Medborgarplatsen
  • Medborgarplatsen 3
  • 118 26 Stockholm