Borås

Borås

Taco Bar Borås hittar du på Torggatan 1 precis vid Viskan. En härligt inredd restaurang med ett 60-tal sittplatser inne och en uteservering med över 30 sittplatser ute. Inomhus finns en väl tilltagen bar så detta är ett ställe man inte får missa.

Här serveras allt från vår klassiska Nacho de Luxe till Soft Tacos med flera olika fyllningar och smaker, till sallader och burgare. Vi har ett brett utbud av öl och drinkar så som Classic Margarita och självklart Frozen Margarita, självklart även som alkoholfritt alternativ.

Taco Bar Borås erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 033-323 11 77.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där! Du hittar den på App Store eller Google Play.

Bli medlem i Taco Bar Club. Ladda ner vår nya app och samla poäng på allt du köper. Plus massa mer, som deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Adress & Kontakt

  • Borås
  • Torggatan 1
  • 503 30 Borås