TACOS LUNCH

Ät lunch på Taco Bar

Tacos + Lunch = sant

Varje vardag, måndag till fredag mellan 11-14, serverar vi lunch. Kom förbi din närmaste Taco Bar med de bästa du känner!

TACOS TILL LUNCH

Gör dagens viktigaste mål till det godaste

Tacos till lunch gör resten av dagen ett gäng snäpp bättre! Det är sen gammalt.

Välj en lunchklassiker som Burrito, Nacho de Luxe, Mex-Mix, Enchilada, Tacosallad, Soft Taco och Quesadillas. Eller testa någon av våra tillfälliga smaker! Och om du är extra hungrig finns alltid våra större portioner Grande och Super Grande. Då är det svårt att inte bli mätt även för den mest hungriga.

På de flesta restauranger ingår salladsbuffé, läsk eller mineralvatten och kaffe-på-maten med kaka. Det skiljer sig lite åt från restaurang till restaurang, men smaken är den samma! Hitta din närmaste restaurang.

Tacolunch på språng? Det är vi experter på!

Antingen med hemkörning tillsammans med Wolt, Foodora och UberEats. Eller ännu bättre, ladda ner vår app och beställ till en specifik tidpunkt (typ 11:57) så väntar maten på dig när du är hungrig och behöver äta. Smart va?

VARJE TISDAG ÄR DET

Taco Tuesday

Och om du vill komma lite billigare undan – kom förbi på en tisdag. För varje tisdag är det Taco Tuesday, och du får en Crispy Taco för bara 19 svenska kronor.

Så kan du äta så många du vill och få pengar över till annat.

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.