Taco Bar mat

Vår mat & våra leverantörer

Taco Bar kvalitet

Kvalitet och egen import

För oss är kvalitet viktigast av allt, det är i den vi hittar TB-smaken och det är kvalitet som gör så att det blir riktig Taco Bar Mat! Vi är noga med hur våra råvaror hanteras och var de kommer ifrån. Och för att vara säkra på det importerar vi nachos, tortillas och guacamole själva, från utvalda producenter i USA och Mexiko. Det är smaker som du inte hittar någon annanstans, och vår kryddblandning och såser gör vi själva efter hemliga recept. Som riktiga recept ska vara.

Bra råvaror är grunden i den tacos och texmex vi älskar.

Se vår meny här.

Grönt är skönt

Taco bar + Vegetarisk tacos = sant

Grön chili, avokado, koriander och lime är några av texmexens mes använda råvaror. Så det gröna och vegetariska, eller som vi nu pratar mer och mer – det växtbaserade, passar fint in hos oss på Taco Bar.

Vi har jobbat med det gröna och vegetariska köket så länge vi kan minnas, tidigt kom vårt alldeles egna helt växtbaserade protein Chili Veggie, 2023 testar vi att addera en Marinated Seitan som föredömligt alternativ till våra Soft Tacos. Möjligheterna är oändliga, och om du kan kombinera som det passar dig. En Crispy Chili Veggie Taco och en Nacho De Luxe med köttfärs, eller tvärtom. Eller kör helt på det växtbaserade. Upp till dig!

Våren 2023 ändrade vi recepten på våra vegetariska rätter. Vi bytte ut ko-osten och ko-gräddfilen mot växtbaserade alternativ, och om du frågar oss blev det en klar förbättring. Testa själv!

Hitta din närmaste restaurang.

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.