Franchise på Taco Bar

Öppna en egen Taco Bar

Nyfiken på att veta mer om hur franchise på Taco Bar fungerar? Då har du kommit rätt! Taco Bar har funnits i Sverige sedan 1983 och har genom åren hunnit öppna över 40 restauranger. Just nu söker vi drivna franchisetagare som vill öppna en restaurang med oss till flera städer runt om i Sverige! 

Fördelarna med att bli franchise är många. Som franchisetagare hos Taco Bar får du ta del av Taco Bars starka koncept och behöver inte börja från noll med en helt oprövad idé.

  • Du får dela erfarenhet med andra framgångsrika franchisetagare och kan utbyta kunskap kring allt från lönsamhet till personalfrågor
  • Du får stöd från huvudkontoret i form av utbildning, support, logistik, ekonomi, marknadsföring och flera effektiva verktyg för att driva restaurangen
  • Du får också del av de stordriftsfördelar som uppstår genom att vi samordnar inköp och marknadsföring. Samtidigt kan du behålla det personliga och unika som finns i det lilla företaget.

Just nu söker vi franchisetagare med goda möjligheter till Märsta Centrum samt Kupolen i Borlänge.

Sagt från våra franchisetagare:

”På Taco Bar får jag mycket stöd från ledningen, med allt från marknadsföring till personalfrågor. På Taco Bar vet man att man har ett stort stöd bakom sig och sitt team.”

”Taco Bar är ett starkt varumärke som riktar sig till alla målgrupper. På Taco Bar är miljön genomtänkt, mysig och cool.”

Vill du öppna din egna Taco Bar-restaurang?

Skicka in din ansökan här eller kontakta oss för frågor på kontakt@tacobar.se

Läs gärna mer i vår broschyr.

Vi söker franchisetagare till flera städer i Sverige; vi vill etablera oss i Falun, Uppsala, Linköping, Jönköping, Göteborg, Lund, Malmö, Halmstad, Karlskrona, Stockholm, Växjö, Östersund och Trollhättan.
Bli franchisetagare