Stockholm- Hammarby Kaj

Välkommen till Taco Bar Hammarby Kaj

Stockholm - Hammarby Kaj

Taco Bar i Hammarby Sjöstad har en härlig utsikt över Södermalm och Årstaviken. Du hittar vår restaurang i utkanten av Hammarby Sjöstad mot Skansbron, på adressen Hammarby Kaj 8A. Detta är en härlig restaurang med ca 50 sittplatser på gatuplan och ca 30 sittplatser på övervåningen, samt en stor uteservering. Övervåningen är perfekt för företagsmöten, after work för grupper eller varför inte anordna en födelsedagsmiddag eller möhippa hos oss.

Vi serverar allt från vår klassiska Nacho De Luxe, Soft Taco till Quesadillas. Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak. Självklart med alkoholfria alternativ.

Taco Bar Hammarbysjöstad erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokning, cateringbeställningar eller bokning av vår övervåning via mail på hammarbykaj@tacobar.se eller via telefonnummer 08-128 422 00.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Hammarby Sjöstad

Måndag – Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag – Lördag
11:00 – 22:00
Söndag
11:00 – 21:00

Hammarby kaj 8A
120 32 Stockholm

08-128 422 00

hammarbykaj@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.