Stockholm- Heron City

Välkommen till Taco Bar Heron City

Kungens Kurva

Stockholm - Heron City

Taco Bar Heron City ligger inne i  food-courten och har funnits sedan 2010. Här serveras alla våra klassiska rätter så som Nacho De Luxe, Soft Taco och Quesadillas.

Taco Bar Heron City erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

 

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Heron City

Måndag – Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag – Söndag
11:00 – 22:00

Dialoggatan 2
141 75 Kungens Kurva

08 – 710 45 25

lukas.varli@hotmail.com

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.