Uppsala - Gränbystaden

Uppsala

Taco Bar Gränbystaden på Takpannegatan 6. Oavsett om du önskar att shoppa eller endast passerar längs E4:an förbi Uppsala tar det bara 1–2 minuter att svänga av till Gränbystaden. I närheten av restaurangen finns dessutom en stor parkering.

Detta är en mysigt inredd restaurang med ca 60 sittplatser inomhus och lika många ute på sommaren. Kom in till oss för att få en god texmex-upplevelse och prova våra klassiker så som Soft Tacos, Quesadillas och Nacho de Luxe samt en svalkande Frozen Margarita för den som önskar. Självklart finns alkoholfria alternativ.

Taco Bar Uppsala Gränbystaden erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Adress & Kontakt

  • Uppsala - Gränbystaden
  • Takpannegatan 21
  • 754 60 Uppsala