Uppsala - Gränbystaden

Välkommen till Taco Bar Gränbystaden

Uppsala - Gränbystaden

Taco Bar Gränbystaden på Takpannegatan 6. Oavsett om du önskar att shoppa eller endast passerar längs E4:an förbi Uppsala tar det bara 1–2 minuter att svänga av till Gränbystaden. I närheten av restaurangen finns dessutom en stor parkering.

Detta är en mysigt inredd restaurang med ca 60 sittplatser inomhus och lika många ute på sommaren. Kom in till oss för att få en god texmex-upplevelse och prova våra klassiker så som Soft Tacos, Quesadillas och Nacho de Luxe samt en svalkande Frozen Margarita för den som önskar. Självklart finns alkoholfria alternativ.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Uppsala – Gränbystaden

Måndag – Fredag
10:00 – 21:00
Lördag – Söndag
11:00 – 21:00

Takpannegatan 21
754 60 Uppsala

018-20 30 20

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.