Taco Bar Karlstad

Välkommen till Taco Bar Karlstad

Karlstad

Taco Bar Karlstad hittar du på Västra Torggatan 4. Taco Bar Karlstad erbjuder allt från vår klassiska Nacho de Luxe, Soft Taco, till en fräsch sallad eller en saftig burgare.

Vi har lagt stort fokus på att utveckla och förbättra det vegetariska erbjudandet och därmed låtit den gröna menyn växa. Idag kan man som gäst på Taco Bar få över 250 vegetariska alternativ och även veganska kombinationer. Vi har ett brett utbud av öl och även läskande Frozen Margaritas i olika smaker, självklart även som alkoholfria alternativ.

Taco Bar Karlstad erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 054-671 55 60.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Karlstad

Måndag – Tisdag
11:00 – 22:00
Onsdag – Torsdag
11:00 – 24:00
Fredag – Lördag
11:00 – 01:00
Söndag
11:00 – 22:00

Västra Torggatan 4
65225 Karlstad

054-671 55 60

karlstad@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.