Göteborg Centralstation

Välkommen till Taco Bar Göteborg Centralstation

Göteborg Centralstation

Taco Bar Göteborg Centralstation hittar du inne på stationen vid spår 1–5 avgångar/ankomster. Restaurangen har en stor uteservering sommartid där du som gäst har möjlighet att avnjuta en iskall Corona, Margaritas eller varför inte vår fantastiska Oreo Shake medan du väntar på ditt tåg. Restaurangen erbjuder allt från vår klassiska Nacho de Luxe eller Soft Tacos till sallad och burgare.

Vi har lagt stort fokus på att utveckla och förbättra det vegetariska erbjudandet och därmed låtit den gröna menyn växa. Idag kan man som gäst på Taco Bar få över 250 vegetariska alternativ och även veganska kombinationer.

Taco Bar Göteborg Centralstation erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

Events

Inga evenemang för tillfället.

Göteborg – Centralstationen

Måndag – Söndag
11:00 – 20:00

Drottningtorget 5
411 03 Göteborg

073-688 16 45

rickard.engberg@ssp.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.