Taco Bar Västerås - Stora Gatan 18

Välkommen till Taco Bar Västerås

Stora Gatan 18

Västerås

Taco Bar Västerås hittar du på Stora Gatan 18 mitt i centrum. Här kan du njuta av en iskall Corona, testa en av våra spännande Frozen Margarita eller varför inte ett alkoholfritt alternativ tillsammans med vår välsmakande texmex-meny.

Taco Bar Västerås erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Västerås

Måndag – Torsdag
10:30 – 24:00
Fredag – Lördag
10:30 – 02:00
Söndag
11:00 – 02:00

Stora Gatan 18
722 12 Västerås

021 - 12 58 81

vasteras@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.