Taco Bar Kompassen

Välkommen till Taco Bar Kompassen

Göteborg - Kompassen

Denna restaurang hittar du i Kompassen på Kyrkogatan 37. Här finns ca 70 sittplatser inomhus och till sommaren har vi en uteservering med plats för ytterligare 30 gäster.

Här serverar vi klassiker som Nacho De Luxe, Soft Tacos men även burgare och sallader. Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak.

Taco Bar Göteborg Kompassen erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 031-388 01 83.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

Events

BESTÄLL

hem tacos idag

Göteborg – Kompassen

Måndag – Onsdag
11:00 – 20:00
Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag
11:00 – 22:00
Lördag
11:30 – 22:00
Söndag
11:30 – 18:00

Kyrkogatan 37
411 08 Göteborg

031-3880183

kompassen@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.