TACOS FARSTA

Kom förbi oss på tacos, texmex & margaritas

Du hittar oss i Farsta Centrum

Stockholm - Farsta Centrum

På Farstaplan 20 hittar du Taco Bar, intill parkeringen och ingången till ICA Kvantum och Farsta bibliotek. Man kan parkera bilen på stora parkeringen på framsidan av centrat för ett besök på Taco Bar och övriga butiker.

Inomhus har vi cirka 55 sittplatser men restaurangen har också en stor uteservering i solskenet sommartid och ett entréplan (övervåning med cirka 15 sittplatser). Här kan man äta allt från vår klassiska Nacho de Luxe, Soft Taco till Quesadillas. På restaurangen serveras iskalla Coronas med lime, eller varför inte en spännande Frozen Margarita som kan avnjutas likväl inne som ute.

Taco Bar Farsta Centrum erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-604 27 90.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Farsta Centrum

Måndag – Torsdag
10:00 – 20:00
Fredag – Lördag
10:00 – 21:00
Söndag
11:00 – 19:00

Farstaplan 20
123 22 Stockholm

08-604 27 90

tacobarfarsta@gmail.com

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.