Stockholm- Haninge Centrum

Välkommen till Taco Bar Haninge Centrum

Stockholm - Haninge Centrum

Taco Bar ligger mitt i Haninge Centrum, bredvid H&M och endast en kort promenad från pendelstationen Handen. Här serverar vi allt från vår klassiska Nacho de Luxe till Soft Tacos med olika fyllningar till Quesadillas och Enchiladas för att bara nämna några rätter.

Taco Bar Haninge erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

 

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Haninge

Måndag – Fredag
10:00 – 19:00
Lördag
10:00 – 18:00
Söndag
11:00 – 17:00

Runstensvägen 14
136 46 Handen

08-7776395

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.