Stockholm- Folkungagatan 104

Välkommen till Taco Bar Folkungagatan 104

Stockholm - Folkungagatan 104

Taco Bar Folkungagatan 104 ligger precis i hörnet Renstiernas gata/Folkungagatan. Detta är en mysig restaurang med 35 sittplatser inomhus och en mindre uteservering på sommaren. Här serverar vi allt från vår klassiska Nacho De Luxe, Soft Tacos till Quesadillas och Enchiladas med mycket mer.

Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak. Självklart med alkoholfria alternativ

Taco Bar Stockholm Folkungagatan 104 erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 08-34 25 00.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Folkungagatan

Måndag – Torsdag
11:00 – 23:00
Fredag – Lördag
11:00 – 24:00
Söndag
11:00 – 23:00

Folkungagatan 104
116 30 Stockholm

08-34 25 00

Folkungagatan@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.