Taco Bar Uddevalla Torp

Välkommen till Taco Bar Uddevalla Torp

Uddevalla Torp

Taco Bar Uddevalla Torp hittar du mitt i Torps köpcentrum. Hos oss kan du testa både klassiska Texmex-rätter och gedigen taco till både lunch och middag. Kom förbi med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda favoriter tillsammans med en kall Corona eller prova en av våra Margaritas, självklart finns alkoholfria alternativ!

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny
Se vår vegomeny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Uddevalla Torp

Måndag – Fredag
10:00 – 20:00
Lördag – Söndag
10:00 – 18:00

Torp Köpcentrum
45176 Uddevalla

0522-177 22

uddevallatorp@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.