TACOS VÄLLINGBY

Kom förbi oss i Vällingby på tacos, texmex & margaritas!

Du hittar oss i Vällingby Centrum

Stockholm - Vällingby

Taco Bar i Vällingby City ligger bredvid tunnelbanan och busstorget. Här finns 70 sittplatser inomhus och en uteservering under sommaren.

Här kan man äta våra klassiker så som Soft Taco och Nacho de Luxe men också Quesadillas, burgare och fräscha sallader. Restaurangen har dessutom fullständiga rättigheter och serverar gärna en iskall Corona med lime eller varför inte prova en av våra Frozen Margaritas? Självklart finns alkoholfria alternativ.

Taco Bar Vällingby erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-121 407 77.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Vällingby

Måndag – Torsdag
10:30 – 21:00
Fredag
10:30 – 22:00
Lördag
11:00 – 22:00
Söndag
11:00 – 21:00

Pajalagatan 46
162 65 Vällingby

08-121 407 77

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.