Taco Bar Norrköping

Välkommen till Taco Bar Norrköping

Norrköping

Taco Bar Norrköping är en trevliga restaurang som du hittar du på Drottninggatan 58. Restaurangen har både ny, uppdaterad inredning och meny och tar emot ca 60 gäster inomhus och cirka 30 gäster på uteserveringen under sommaren.

Här kan du självklart beställa våra klassiker så som Soft Tacos, Nacho de Luxe, Quesadillas och Enchiladas. På restaurangen serveras även iskalla Coronas med lime, eller varför inte en Frozen Margarita som kan avnjutas både inne likväl som ute på vår uteservering.

Taco Bar Norrköping erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 011-10 02 20.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Norrköping

Måndag – Tisdag
11:00 – 22:00
Onsdag – Torsdag
11:00 – 23:00
Fredag – Lördag
11:00 – 01:00
Söndag
11:00 – 22:00

Drottninggatan 58
60232 Norrköping

011-100 220

norrkoping@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.