Stockholm- Sickla

Välkommen till Taco Bar Sickla

Nacka

Stockholm - Sickla

Se vår menyTaco Bar i Sickla hittar du på Marcusplatsen 1C. Restaurangen ligger precis bredvid Filmstaden och här passar det perfekt att äta en god middag innan biobesöket.

Restaurangen har ca 50 sittplatser inomhus och en fantastisk uteservering på sommaren. Här kan man avnjuta allt från en klassisk Nacho De Luxe, Soft Taco till Quesadillas. Varför inte prova en av våra spännande Frozen Margaritas när du ändå är här, finns självklart med eller utan alkohol.

Taco Bar Sickla erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-640 42 00.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Sickla

Måndag – Torsdag
11:00 – 21:00
Fredag – Lördag
11:00 – 22:00
Söndag
11:00 – 21:00

Marcusplatsen 1c
131 54 Nacka

08-640 42 00

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.