TACOS SOLLENTUNA

Kom förbi oss på tacos, texmex & Margartias

Du hittar oss utanför Sollentuna Centrum

Stockholm - Sollentuna

Taco Bar i Sollentuna hittar du mitt emot Scandic Hotels, vägg i vägg med biblioteket på Aniaraplatsen 2. Här finns ca 60 sittplatser inne och en underbar uteservering på sommaren.

Här kan du njuta av vår Taqueria, med massor av olika smaker på Soft Tacos. Vad sägs om Pink Taco, BBQ Texas Taco, Spicy Habanero Taco eller Quesadillas med kyckling.

Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak. Självklart med alkoholfria alternativ.

Taco Bar Sollentuna erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-35 19 19.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga events för tillfället

Stockholm – Sollentuna

Måndag – Söndag
11:00 – 21:00

Aniaraplatsen 2
191 47 Sollentuna

08-35 19 19

sollentuna@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.