Taco Bar Östersund

Välkommen till Taco Bar Östersund

Östersund

Här serverar vi allt från vår klassiska Nacho de Luxe till Soft Tacos med olika fyllningar till Quesadillas och Enchiladas för att bara nämna några rätter. Dessa kan du avnjuta på plats eller som take-away. Vi har ett brett utbud av öl och drinkar, så som Classic och Frozen Margaritas i flera olika smaker och som även finns som alkoholfritt alternativ.

Taco Bar Östersund erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där!

Ladda ner vår nya app, du hittar den på App Store eller Google Play. Ta del av deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Se vår meny

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Östersund

2024-06-21 Open between 11:00 – 16:00
2024-06-22 Closed

Måndag – Onsdag
11:00 – 21:00
Torsdag
11:00 – 22:00
Fredag – Lördag
11:00 – 01:00
Söndag
12:00 – 19:00

Prästgatan 31E
831 31 Östersund

070-774 78 90

ostersund@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.