Stockholm - Hammarby Sjöstad

Stockholm

Taco Bar i Hammarby Sjöstad har en härlig utsikt över Södermalm och Årstaviken. Du hittar vår restaurang i utkanten av Hammarby Sjöstad mot Skansbron, på adressen Hammarby Kaj 8A. Detta är en härlig restaurang med ca 50 sittplatser på gatuplan och ca 30 sittplatser på övervåningen, samt en stor uteservering. Övervåningen är perfekt för företagsmöten, after work för grupper eller varför inte anordna en födelsedagsmiddag eller möhippa hos oss.

Vi serverar allt från vår klassiska Nacho De Luxe, Soft Taco till Quesadillas. Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak. Självklart med alkoholfria alternativ.

Taco Bar Hammarbysjöstad erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokning, cateringbeställningar eller bokning av vår övervåning via mail på hammarbykaj@tacobar.se eller via telefonnummer 08-128 422 00.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

KALENDARIUM 

Klicka här Händer på Taco Bar Hammarby Kaj

Adress & Kontakt

  • Stockholm - Hammarby Sjöstad
  • Hammarby kaj 8A
  • 120 32 Stockholm