Stockholm - TOLV Stockholm

Välkommen till Taco Bar Tolv Stockholm

Johanneshov

Stockholm - TOLV Stockholm

Taco Bar Tolv är en av våra största restauranger och du hittar den på undervåningen till Tele2 Arena. Här finns vi på TOLV Stockholm, en av Sveriges störa nöjesarenor. Här kan man äta våra klassiker så som Soft Taco och Nacho de Luxe men också Quesadillas, burgare och fräscha sallader. Restaurangen har dessutom fullständiga rättigheter och serverar gärna en iskall Corona med lime eller varför inte prova en av våra Frozen Margaritas?

Taco Bar Tolv Stockholm erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på ikonerna för hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

BESTÄLL

hem tacos idag

Events

Inga evenemang för tillfället.

Stockholm – Tele 2 Arena

Måndag
Closed
Tisdag – Torsdag
11:00 – 20:00
Fredag – Lördag
11:00 – 22:00
Söndag
12:00 – 19:00

Arenavägen 69
121 67 Stockholm

076-201 90 15

tolv@tacobar.se

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.