Stockholm - Folkungagatan 104

Stockholm

Taco Bar Folkungagatan 104 ligger precis i hörnet Renstiernas gata/Folkungagatan. Detta är en mysig restaurang med 35 sittplatser inomhus och en mindre uteservering på sommaren. Här serverar vi allt från vår klassiska Nacho De Luxe, Soft Tacos till Quesadillas och Enchiladas med mycket mer.

Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak. Självklart med alkoholfria alternativ

Taco Bar Stockholm Folkungagatan 104 erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 08-34 25 00.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Adress & Kontakt

  • Stockholm - Folkungagatan 104
  • Folkungagatan 104
  • 116 30 Stockholm