Stockholm - Sollentuna

Sollentuna

Taco Bar i Sollentuna hittar du mitt emot Scandic Hotels, vägg i vägg med biblioteket på Aniaraplatsen 2. Här finns ca 60 sittplatser inne och en underbar uteservering på sommaren.

Här kan du njuta av vår Taqueria, med massor av olika smaker på Soft Tacos. Vad sägs om Pink Taco, BBQ Texas Taco, Spicy Habanero Taco eller Quesadillas med kyckling.

Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak. Självklart med alkoholfria alternativ.

Taco Bar Sollentuna erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-35 19 19.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

TACO BAR CLUB
Byt poäng mot mat och dryck – bli medlem i Taco Bar Club. Ladda ner appen och samla poäng på allt du köper. Plus massa mer, som deals de luxe, beställa och betala i mobilen eller enkelt och smidigt förbeställa din mat och hämta den när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

Läs mer om Taco Bar Club.

 

Adress & Kontakt

  • Stockholm - Sollentuna
  • ANIARAPLATSEN 2
  • 191 47 Sollentuna