Taco Bar, Skellefteå

Skellefteå

Denna restaurang hittar du i härliga Skellefteå. Här serveras alla våra klassiska rätter så som Nacho De Luxe, Soft Taco och Quesadillas. Restaurangen har dessutom fullständiga rätter och serverar iskall Corona eller varför inte en av våra Frozen Margaritas efter smak.

Vi har lagt stort fokus på att utveckla och förbättra det vegetariska erbjudandet och därmed låtit den gröna menyn växa. Idag kan man som gäst på Taco Bar få över 250 vegetariska alternativ och även veganska kombinationer.

Taco Bar Skellefteå erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

TAKE AWAY
Önskar du att ta med maten så går det alldeles utmärkt. Kom in och beställ eller ring i förväg.

TACO BAR CLUB
Vill du samla poäng för dina köp och beställa digitalt? Glada nyheter – vi har lanserat en app i Västerås!
Vår app är full med erbjudanden och rabatter att utnyttja, samtidigt som din gastronomiska texmex-upplevelse enbart är ett klick bort då det också är möjligt att beställa direkt i din mobil. Du kan enkelt förbeställa din mat för att sedan plocka upp den som take away, eller avnjuta den på plats, utan att behöva spendera dyrbar tid i kö. Dessutom förenklas ditt köp då du också kan betala och spara ditt kvitto direkt i telefonen hur smidigt som helst. Är du dessutom medlem i vårt lojalitetsprogram Taco Bar Club så sparar du poäng i appen från alla dina köp, som du senare kan byta in mot godsaker från vår meny.

Ladda ner appen och kom igång redan idag!

Adress & Kontakt

  • Taco Bar, Skellefteå
  • Nygatan 40
  • 931 31 Skellefteå