Taco Bar Norrköping

Norrköping

Norrköping

Taco Bar Norrköping är en trevliga restaurang som du hittar du på Drottninggatan 58. Restaurangen har både ny, uppdaterad inredning och meny och tar emot ca 60 gäster inomhus och cirka 30 gäster på uteserveringen under sommaren.

Här kan du självklart beställa våra klassiker så som Soft Tacos, Nacho de Luxe, Quesadillas och Enchiladas. På restaurangen serveras även iskalla Coronas med lime, eller varför inte en Frozen Margarita som kan avnjutas både inne likväl som ute på vår uteservering.

Taco Bar Norrköping erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 011-10 02 20.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

TACO BAR CLUB
Byt poäng mot mat och dryck – bli medlem i Taco Bar Club. Ladda ner appen och samla poäng på allt du köper. Plus massa mer, som deals de luxe, beställa och betala i mobilen eller enkelt och smidigt förbeställa din mat och hämta den när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

Läs mer om Taco Bar Club.

 

Adress & Kontakt

  • Norrköping
  • Drottninggatan 58
  • 602 32 Norrköping