Göteborg - Kompassen

Göteborg

Denna restaurang hittar du i Kompassen på Kyrkogatan 37. Här finns ca 70 sittplatser inomhus och till sommaren har vi en uteservering med plats för ytterligare 30 gäster.

Här serverar vi klassiker som Nacho De Luxe, Soft Tacos men även burgare och sallader. Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak.

Taco Bar Göteborg Kompassen erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 031-388 01 83.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

KALENDARIUM

Klicka här för Kalender Kompassen Februari 2023

Adress & Kontakt

  • Göteborg - Kompassen
  • Kyrkogatan 37
  • 411 08 Göteborg