Taco Bar, Farsta Centrum

Farsta

Denna restaurang hittar ni på Farstaplan 20, intill parkeringen och ingången till ICA Kvantum och Farsta bibliotek. Man kan parkera bilen på stora parkeringen på framsidan av centrat för ett besök på Taco Bar och övriga butiker.

Inomhus har vi cirka 55 sittplatser men restaurangen har också en stor uteservering i solskenet sommartid och ett entréplan (övervåning med cirka 15 sittplatser). Här kan man äta allt från vår klassiska Nacho de Luxe, Soft Taco till Quesadillas. På restaurangen serveras iskalla Coronas med lime, eller varför inte en spännande Frozen Margarita som kan avnjutas likväl inne som ute.

Taco Bar Farsta Centrum erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-604 27 90.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE OUT
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Adress & Kontakt

  • Taco Bar, Farsta Centrum
  • Farstaplan 20
  • 123 22 Farsta