Nacho Special – gratinerade Nachos – är helt klart en svensk favorit. Denna variant är toppad med massa härligheter så som salsa och ost och självklart med texmex-kryddad köttfärs. Den perfekt rätten för det ultimata fredagsmyset.
Ingredienser
Nachochips, ca 20 st per portion
Ca 1,5 dl tacofärs per portion
Guacamole
Färsk salsa
8 st jalapeños
1 st rödlök
1,5 dl riven ost per tallrik
Tillagning steg för steg
Tillaga ca 500 gram tacofärs med texmex-krydda.
Lägg ut ett lager av ca 20 st nachochips jämt på en tallrik.
Strö över tacofärsen jämt och finfördela osten över hela nachotallriken.
Kör i micron i ca 1 minut eller tills att oste smält.
Strö över ca 1-2 msk finhackad rödlök.
Ringla över 2 msk av salsan och toppa med guacamole i 4-5 klickar.
Avsluta med 5-6 jalapeños beroende hur stark du vill ha din nachotallrik
På webbplatsen används nödvändiga kakor för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt. Du kan även välja att samtycka till kakor för statistikinsamling.