Sundsvall Birsta

Sundsvall

Taco Bar Sundsvall hittar du i Birsta Köpcentrum, strax norr om Sundsvall. Här kan du beställa våra klassiker så som Soft Tacos, Nacho de Luxe, Quesadillas och Enchiladas men även saftiga burgare och sallader.

Vi har lagt stort fokus på att utveckla och förbättra det vegetariska erbjudandet och därmed låtit den gröna menyn växa. Idag kan man som gäst på Taco Bar få över 250 vegetariska alternativ och även veganska kombinationer.

Taco Bar Sundsvall Birsta erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till vår sida på Foodora. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Adress & Kontakt

  • Sundsvall Birsta
  • Gesällvägen 1
  • 857 53 Sundsvall