Stockholm - Sundbyberg

Sundbyberg

Taco Bar Sundbyberg hittar du på Landsvägen 69. En mysigt inredd restaurang med ca 80 sittplatser inne och en stor uteservering under sommaren.

Här serverar vi allt från klassiska Nacho de Luxe, Soft Taco till Quesadillas och Enchiladas. Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och även Margaritas i olika smaker, självklart även som alkoholfria alternativ.

Taco Bar Sundbyberg erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar samt tar bordsbeställningar via telefonnummer 08-744 00 65.

NY APP, NYA MÖJLIGHETER!
Levla upp med vår nya app, alla dina poäng är redan där! Du hittar den på App Store eller Google Play.

Bli medlem i Taco Bar Club. Ladda ner vår nya app och samla poäng på allt du köper. Plus massa mer, som deals de luxe, beställa och betala i mobilen så serverar vi dig vid bordet eller om du hellre hämtar maten när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Kalender

Klicka här för att ta del av Taco Bar Sundbyberg kalender

 

 

Adress & Kontakt

  • Stockholm - Sundbyberg
  • Landsvägen 69
  • 172 65 Sundbyberg