Stockholm - Stureplan

Stockholm

Taco Bar Stureplan hittar du mitt i centrum, på Kungsgatan 3. Precis belägen vid Stureplan mitt emellan Birger Jarlsgatan och Norrlandsgatan kan du enkelt ta dig hit via T-banestationen Östermalmstorg.

Taco Bar Stureplan är en perfekt lunchrestaurang eller varför inte ta med dig kollegorna hit för en After Work. Här serverar vi allt från vår klassiska Nacho de Luxe, Soft Taco till en fräsch sallad eller en saftig burgare. Vi har ett brett utbud av öl/vin och även margaritas i olika smaker, självklart även som alkoholfria alternativ.

Taco Bar Stureplan erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

TACO BAR CLUB
Byt poäng mot mat och dryck – bli medlem i Taco Bar Club. Ladda ner appen och samla poäng på allt du köper. Plus massa mer, som deals de luxe, beställa och betala i mobilen eller enkelt och smidigt förbeställa din mat och hämta den när det passar dig utan att stå i kö.

Medlemmar får mer. Ladda ner appen och kom igång redan idag!

Läs mer om Taco Bar Club.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

HÄNDER PÅ TACO BAR STUREPLAN

Händer på Taco Bar Stureplan

Adress & Kontakt

  • Stockholm - Stureplan
  • Kungsgatan 3
  • 111 43 Stockholm