Taco Bar, Luleå

Luleå

Vår restaurang hittar du mitt i centrum på Storgatan 25. Här serverar vi allt från vår klassiska Nacho De Luxe, Soft Tacos till Quesadillas och Enchiladas med mycket mer. Detta kan du givetvis avnjuta på plats eller enkelt få med dig som take-away.

Vi har dessutom ett brett utbud av öl/vin och serverar gärna en iskall Corona eller en Frozen Margarita efter smak.

Taco Bar Luleå erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 0920-52 02 13.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

TACO BAR CLUB
Vill du samla poäng för dina köp och beställa digitalt? Glada nyheter – vi har lanserat en app i Västerås!
Vår app är full med erbjudanden och rabatter att utnyttja, samtidigt som din gastronomiska texmex-upplevelse enbart är ett klick bort då det också är möjligt att beställa direkt i din mobil. Du kan enkelt förbeställa din mat för att sedan plocka upp den som take away, eller avnjuta den på plats, utan att behöva spendera dyrbar tid i kö. Dessutom förenklas ditt köp då du också kan betala och spara ditt kvitto direkt i telefonen hur smidigt som helst. Är du dessutom medlem i vårt lojalitetsprogram Taco Bar Club så sparar du poäng i appen från alla dina köp, som du senare kan byta in mot godsaker från vår meny.

Ladda ner appen och kom igång redan idag!

Adress & Kontakt

  • Taco Bar, Luleå
  • Storgatan 27
  • 972 32 Luleå