MARGARITA

Taco bar lanserar guacarita

Sveriges största texmex-kedja lanserar idag smaknyheten Guacamole Margarita. På utvalda restauranger kan gäster uppleva kombinationen av klassiska Margarita-smaker med den kryddiga fylligheten från Taco Bars egen guacamole.

Till skillnad från Avokado Margarita som går att beställa runt om i världen är Guacamole Margarita, eller Guacarita, en drink som tar in hela guacamolens smakpalett med vitlök, röd chili, silverlök, koriander, peppar och salt. Taco Bars Guacarita serveras på utvalda restauranger under en begränsad tid.

”Det är en drink som symboliserar min filosofi väldigt mycket, en kombination av klassiskt hantverk med oväntade smaker. Jag tycker absolut att du ska testa den, antingen som den är eller tillsammans med en portion nachos”, säger Leo Karlsson, bartender på Taco Bar vid Stureplan, Stockholm.

Taco Bars Guacamole med det hemliga receptet är en produkt som restaurangkedjan direktimporterar från Uruapan Michocan, Mexiko. På Taco Bar serveras det närmare 700 000 portioner guacamole varje år.

”Vi är väldigt stolta över vår guacamole. De avokados som vi använder skördas i Uruapan Michocan, Mexiko, precis när de har mognat. Därefter tar Guido, som han heter, och förvandlar den nyskördade avokadon till vår guacamole efter hemligt recept så att vi alla kan njuta av guacamole tillsammans med nachos på alla våra restauranger”, säger Rickard Rydbäck, Marknadschef på Taco Bar.

Drinken görs på 1 cl triple sec, 4 cl Olmeca Blanco, limejuice och en stor sked guacamole. Mixas i blender tillsammans med is och serveras i valfritt glas.

OM TACO BAR

Taco Bar öppnade sin första restaurang i Kungshallen i Stockholm för över 40 år sedan och är idag Sveriges största restaurangkedja inom texmex & tacos. Klassiker som Nacho de Luxe eller rätter som Quesadilla och Soft Taco har blivit stora favoriter bland svenskarna. Idag finns Taco Bar med närmare 50 restauranger på ett 20-tal orter, från Malmö i söder till Luleå i norr.

Beställ Taco Bar idag

Ät på din Taco Bar eller beställ hem tacos från din närmaste restaurang.