FRANCHISE PÅ TACO BAR
Svar på våra vanligaste frågor
Vad kostar det att starta en restaurang? Vilken hjälp får jag? Vad ska jag tänka på och hur bygger jag lokalen? Linda Eriksson, VD på Svenska Taco Bar AB, svarar på de vanligaste frågorna om hur det är att starta och driva en egen Taco Bar.
Vad ska jag tänka på om jag vill starta en Taco Bar?
Hur ser franchise-samarbetet ut?
Vilka finansiella förutsättningar krävs?
Är det jag eller ni som väljer lokal?
Får jag inreda lokalen efter eget huvud?
Kan jag bygga restaurangen själv?
Hur lär jag mig jobbet?
Hur ser uppstartsprocessen ut?
Kommer jag att gilla det?
Franchise på Taco Bar bygger på tre delar:
I. Ett starkt varumärke
attraherar kunder, bygger lojalitet och förstärker marknadsföringen.
2. Ett utarbetat affärssystem
hjälper franchisetagaren att etablera sitt företag, sälja sina produkter och servera över gästernas förväntan.
3. Erfarenhet, kunskap och stöd
hjälper franchisetagaren att utveckla verksamheten till ett fungerande företag och en lönsam affär. Stödet kan t.ex. bestå av utbildning, marknadsföring, ekonomihantering.
Vi expanderar ständigt och tror att det finns plats för fler Taco Barer i hela Sverige. Bli en franchisetagare!
– Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangverksamhet eller företagande för att starta en egen restaurang och öppna en Taco Bar. Men du måste tycka om människor, ha en positiv inställning, vara handlingskraftig och vilja lära dig vårt sätt att arbeta på. Det viktigaste är att du verkligen känner att du är intresserad, du måste tro på det.
Linda Eriksson
VD Svenska Taco Bar AB