Catering

Catering för alla tillfällen

Taco Bar erbjuder ett brett utbud av oförglömliga matupplevelser från Texmex-köket till privatpersoner och företag.
Vi har catering som passar för alla tillfällen, såsom konferenser, luncher, bröllop, frukostmöten, events, födelsedagar, dop och studentavslutningar. 

Det är kryddiga och smakrika maträtter som är inspirerat från Mexiko och Texas med många alternativ för vegetarianer samt veganer.

Vi dukar fram det allra bästa för att ni ska kunna njuta av er mexikanska afton. Om ni är ett mindre sällskap på 10 personer eller skall ha ett stort event för 200 eller fler så erbjuder vi en smakfull lösning som är perfekt för alla olika tillfällen. Vi tillagar våra festliga bufféer med kärleksfullt utvalda råvaror.

Det som ingår:
Tortillabröd, nachos, hotsås, gräddfil, färsk salsa, sallad, hackad rödlök, koriander, riven ost, guacamole, jalapeños, pink pickled onions, lime, samt en blandning av våra mest uppskattade varma fyllningar. 

CARNITAS – Den mexikanska motsvarigheten till Pulled Pork. Fläskarré hickoryröks low & slow, på låt temperatur i ca 10 timmar. Köttet dras isär och blandas med mexikansk sås med smak av smokey chipotle och spiskummin. Resultatet är magiskt.

SHREEDED BEEF – Fint marmorerad högrev hickoryröks i över 20 timmar till perfektion. Köttet dras isär och blandas med riktig BBQ-sås för att bli saftigt och extra smakrikt.

KRYDDIG TACO BAR KÖTTFÄRS – Nötfärs med färsk lök och tomatpuré som kryddas med vår unika tacokrydda.

KYCKLING – Vi kryddar kycklinglårfilé med paprika, spiskummin, vitlök, oregano, cayennepeppar och svartpeppar.

VEGETARISKT – Du kan få nästan alla våra rätter vegetariska. Välj mellan en kryddig färs på sojabönor, kallad chilli veggie eller våra refried beans.

Du väljer leverans:

  • Pick up: Du hämtar upp på lämplig restaurang
  • Delivery: Vi bokar din leverans (kostnad tillkommer)
  • Full service: Vi hjälper dig med allt (offert efter önskemål)

Vi tar hand om all mat vilket betyder mindre arbete för dig och mer tid för dina gäster/vänner. Om du vill så står vi gärna för ”full service” d.v.s. leverans, uppdukning, servering och bortplockning.

Hyra en Taco Bar?
Är du eller ditt företag/förening/familj eller idrottslag i behov av att hyra en restaurang eller delar av en restaurang för ert evenemang, fest eller kick-off, då kan vi erbjuda ett annorlunda alternativ. Vi skräddarsyr en lösning efter era behov. Vi har ett antal restauranger som lämpar sig bättre för dessa ändamål och samtliga har fullständiga rättigheter, kontakta din lokala restaurang för att få mer information.

Klicka här för att komma till restauranger:
https://tacobar.se/restauranger