Nyhet - Vego Chipotle Soft taco!

Nytt vegetariskt tillskott, Vego Chipotle Soft taco

Funderar du på att börja äta mer vegetariskt så är vår nya vego taco definitivt någonting att sätta tänderna i. Det hettar till i denna smakexplosion när chipotle gör en välkommen entré i en soft taco med bas av chili veggie, strimlad rödkål, ruccola och ost. Den djupa smaken och den rökiga karaktären kommer från chipotle salsa och chipotle mayo. Som pricken över i:et toppas det hela med koriander och finkrossade nachochips för en extra krispig tugga. Med servering tillkommer en klyfta lime att ringla över för extra syra. Utlovas gör en smakkombination som sällan kommer att glömmas.

Dessutom finns det självklart möjlighet att göra tacon helt vegansk. För den som vill ha en ändå lite krispigare upplevelse så går det minst lika bra att beställa tacon crispy istället för soft.

Vill du äta lunch eller middag hemma? Taco Bar erbjuder hemkörning i utvalda städer tillsammans med Wolt, Foodora, UberEats och Hemkört & klart. Beställ hemkörning av din favoritmat från Taco Bar och njut av bekvämligheten. Ni får maten levererat hela vägen hem till dörren eller direkt till kontoret.

Beställ hemkörning här.

Se hela vår meny här .

Vego Chipotle Soft Taco Webb