Umeå

Umeå

Taco Bar Umeå hittar du på Ekonomstråket 7 i Ålidhem Centrum. Här kan man äta våra klassiker så som Soft Taco och Nacho de Luxe men också Quesadillas, burgare och fräscha sallader. Restaurangen har dessutom fullständiga rättigheter och serverar gärna en iskall Corona med lime eller varför inte prova en av våra Frozen Margaritas?

Helt unikt för denna Taco Bar är att vi samarbetar med ROUGE Umeå,. Under alla nattklubbskvällar serverar vi mat från vår Taqueria mellan 22.00-02.00. Du kan då beställa alla våra Soft Tacos, Quesadillas och Enchiladas för att nämna några och du kan självklart beställa till både öl/vin eller någon av våra goda drinkar.

Vi håller öppet för lunch och middag alla dagar, självklart även på helger, precis som på alla våra andra restauranger.

Taco Bar Umeå erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 090-15 48 05

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Allergiguide Burritos & Shakes by Taco Bar

Adress & Kontakt

  • Umeå
  • Ekonomstråket 7
  • 907 30 Umeå