Taco Bar, Stockholm S:t Eriksplan

Stockholm

Vår unika, underbara restaurang i Vasastan hittar nu på S:t Eriksplan 5, mitt emot tunnelbaneuppgången. Här finns ett 30-tal sittplatser på en övervåning (i etage) och en mysig uteservering till våren och sommaren.

Här serverar vi allt från vår klassiska Nacho De Luxe, Soft Taco till Quesadillas och Burgare fyllda med bland annat carnitas och guacamole. Vi har ett brett sortiment av öl/vin och serverar er gärna en Classic Margarita, eller varför inte våga prova en av våra Frozen Margaritas? Dessa finns självklart som alkoholfria alternativ.

Taco Bar St: Eriksplan erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

Vi tar emot bordsbokningar via telefonnummer 08-23 78 00.

CATERING
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger för att skicka in en förfrågan.

HEMKÖRNING & TAKE AWAY
Önskar du att få vår mat levererad hem till dörren så går det alldeles utmärkt. Det är bara att klicka på länken med hemkörning här nedan så skickas du automatiskt vidare till respektive sida. Självklart kan du välja take out på alla våra restauranger.

Adress & Kontakt

  • Taco Bar, Stockholm S:t Eriksplan
  • Sankt Eriksplan 5
  • 113 20 Stockholm