Taco Bar Norrköping

Taco Bar, Norrköping

Norrköping

Taco Bar har öppnat en restaurang trevlig restaurang med uppdaterad inredning och meny med bordsservering på Drottninggatan 58. En restaurang med ca: 60-sittplatser inne och en uteservering på sommaren med ca: 30 sittplatser.

Vi serverar allt ifrån vår klassiska Nacho de luxe till Soft Taco’s med flera olika fyllningar och smaker till Quesadillas och BBQ chuck roll fajitas på hela 275g. Vi har även flera olika öl alternativ till drinkar som Classic Margarita och självklart frozen Margaritas i flera olika smaker, finns som alkoholfritt alternativ för dom som önskar.

Efter 17.00 alla dagar så har vi bordsbokning/bordsservering. Menyn under bordsserveringen på kvällarna är utökad med många intressanta rätter såsom; Starters med Chicken wings, huvudrätter som BBQ Chuckroll Fajitas, Pulled Chicken Fajitas eller en cowboydinner som andas BBQ rakt igenom. Denna meny går endast att beställa efter 17.00 alla dagar och endast vid bordssittning.

Vi tar emot bordsbokningar för sällskap från 4 personer eller fler, annars så är det dropp-in som gäller. För att boka ring 011-10 02 20.

Adress & Kontakt

  • Taco Bar, Norrköping
  • Drottninggatan 58
  • 602 32 Norrköping