Taco Bar, Stockholm Hammarby Kaj 8A

Stockholm

Nu har vi öppnat en restaurangen med havsutsikt. Den ligger i utkanten av Hammarbysjöstad mot Skansbron, på adressen Hammarby kaj 8 A. En härligt inred restaurang med 50-tal sittplatser i gatuplan samt även 30-talet sittplatser på övervåningen och en stor uteservering. Övervåningen är perfekt för företagsmöten, After Work för grupper eller varför inte födelsedagar eller möhippor.

Vi serverar allt ifrån vår klassiska Nacho de luxe till Soft Taco’s med flera olika fyllningar och smaker till Quesadillas och BBQ chuck roll fajitas på över 200g. Vi har flera olika öl alternativ, till drinkar som Classic Margarita och självklart frozen Margaritas i flera olika smaker, finns som alkoholfritt alternativ för dom som önskar.

Efter 17.00 alla dagar så har vi bordsbokning/bordsservering. Menyn under bordsserveringen på kvällarna är utökad med många intressanta rätter såsom: Starters med Chicken wings, huvudrätter som Cowboy dinner, Pulled Chicken Fajitas som båda andas BBQ rakt igenom. Denna meny går endast att beställa efter 17.00 alla dagar och endast vid bordssittning.

Vi tar emot bordsbokningar på telefonnummer: 08-128 422 00

Varmt välkomna!

Address & Contact

  • Taco Bar, Stockholm Hammarby Kaj 8A
  • Hammarby kaj 8A
  • 120 32 Stockholm