Taco Bar, Göteborg Centralstation

Göteborg

Taco Bar Göteborg Centralstation hittar du inne på stationen vid spår 1–5 avgångar/ankomster. Restaurangen har en stor uteservering med utsikt mot Drottningtorget där du som gäst har möjlighet att avnjuta en iskall Corona, Margaritas eller varför inte vår fantastiska Oreo Shake medan du väntar på ditt tåg. Restaurangen erbjuder allt från vår klassiska Nacho de Luxe eller Soft Tacos till sallad och burgare.

Vi har lagt stort fokus på att utveckla och förbättra det vegetariska erbjudandet och därmed låtit den gröna menyn växa. Idag kan man som gäst på Taco Bar få över 250 vegetariska alternativ och även veganska kombinationer.

Taco Bar Göteborg Centralstation erbjuder klassiska Texmex-rätter till både lunch och middag. Kom in med vänner och familj för en härlig atmosfär och avnjut våra goda texmex-favoriter.

CATERING:
Taco Bar är ett perfekt alternativ till konferensen, studentmottagningen, avslutningsfesten för idrottsföreningen eller det sena mötet på jobbet. Klicka här till höger och skicka in en förfrågan.

TAKE OUT
Önskar du att ta med maten så går det alldeles utmärkt. Kom in och beställ eller ring i förväg.

 

Address & Contact

  • Taco Bar, Göteborg Centralstation
  • Drottningtorget 5
  • 411 03 Göteborg